Servicii
Lucrări Recente

Pentru că știm că nu există publicitate mai bună decât imaginea propriilor proiecte implementate, vă oferim o monstră din capacitatea noastră de a deservi nevoile clienților și de a rezolva orice problemă de natură imobiliară:

 • Vertical Spirit

  Activitati sportive de escaladaAA
 • Image Service

  Spalatorie si curatatorie chimica-ecologicaSS
 • Elgeka Ferfelis Romania

  Fond investitii imobiliarFF
 • Gatedoor Holdings

  Fond investitii imobiliarFF
 • Club Fabrica

  Activitati de tip restaurant, club, barAA
 • Restaurant Minis

  Prestari ServiciiPP

Column – Distressed Real Estate a început activitatea de consultanță și management în domeniul imobiliar din anul 2003, având drept obiectiv administrarea și dezvoltarea imobilelor comercial – industriale, în special a celor distressed sau cu destinație specială.

Filozofia noastră de parteneriat are la bază servicii de înaltă calitate, cu accent pe integritate, transparență, rezultat și mai presus de orice pe profesionalism.

Real estate asset management, know how imobiliar, evaluări proprietăți imobiliare, property management, consultanță imobiliară, real estate project management, proceduri due diligence, armonizarea situațiilor conflictuale, distressed assets, executări silite și licitații imobiliare, toate fac parte din specificul nostru de activitate.

Experiența ne spune că, deși lucrăm cu imobile, muncă are la bază arta comunicării și administrării relațiilor umane. Oferim o răspundere unică pentru toate aspectele legate de consultanță și managementul imobilelor, astfel și de așa manieră încât atunci când preluăm administrarea unui activ să putem oferi clienților noștri posibilitatea să se concentreze pe obiectivele instituționale proprii.

Și fiindcă știm că activitatea în domeniul imobiliar nu presupune doar cunoștințe, experiență, profesionalism, dar și răspunderea valorii, a faptelor și a viziunii (soluții), îți stăm la dispoziție cu un know-how propriu, întotdeauna orientat spre rezultat.

 

Clienții noștri