Despre noi Misiune
Cine suntem si cu ce ne ocupam

Ce facem noi

Column – Distressed Real Estate ofera asociatilor, persoanelor juridice, investitorilor institutionali, institutiilor guvernamentale sau neguvernamentale, consultanta in administrarea si solutionarea provocarilor de medie si inalta dificultate asupra activelor imobiliare pe care le detin sau intentioneaza sa le achizitioneze.

Spre exemplu, dar fără a se limita, compania noastra are capacitatea de a oferi o abordare in 360 de grade asupra managementului imobiliar, fiscal, legal, precum si asupra oricarei probleme techinice sau de marketabilitate, ocupandu-ne rapid și cu resurse minime de toate provocarile oricarei clase de prorrietati imobiliare.

 

Cine suntem noi

Fiecare membru al echipei noastre este experimentat (minim 10 ani in domeniul de practica), fiind certificat de organisme profesionale locale sau internaționale. Doar pentru a exemplifica, membrii nostri sunt certificati de RICS, Baroul Bucuresti, ANEVAR, Ministerul Român de Justiție, ACCA, CECCAR, fiind activ și obligatoriu implicati în programe de dezvoltare profesională continuă. 

Fiind un furnizor de servicii, compania noastră nu acceptă standarde care nu sunt compatibile cu cele mai bune practici, profesionalism și transparență. Fiind un furnizor de servicii, compania noastră înțelege că astfel de atitudini nu vin doar din experiență și certificare, dar, de asemenea, ca o consecință a comportamentului și atitudinii față de valorile interne de perfecționare permanenta. Acesta este motivul pentru care compania noastra are o selecție riguroasa a membrilor și partenerilor săi, selectand doar pe cei confirmati din punct de vedere al credibilitatii si al profesionalismului.

Dintre Abilitatile Noastre
Profesionalism
100
Rapiditate decizionala
100
Transparenta
100
Responsabilitate
100
Clienții noștri