Proceduri Imobiliare
Proceduri

Desi know-how-ul imobiliar l-am dobandit in cursul anilor, avand un caracter personalizat, nu ezitam sa-l impartasim cu cei interesati in domeniu. Pentru acest motiv am creat rubrica “Proceduri” ~ avand drept scop expunerea si detalierea procedurilor de administrare imobiliara, a cazurilor care au fost provocari imobiliare si din cadrul carora am avut de invatat.

Primele 3 proceduri imobiliare sunt deschise spre informare nefiind restrictionate cu parola de acces. Pentru parola celorlalte proceduri (sau alte proceduri), va stam intotdeauna la dispozitie.

Inspectia infrastructurii de alimentare cu apa

Prezentul document consta in expunerea investigatiilor de baza asupra bransamentului de apa in cazul proprietatilor imobiliare de tip comercial.

Prezentul document este cu titlu informativ, neangajant, cazurile de analiza si situatiile putand varia prin complexitate si varietate.

Acest document nu are caracter exhaustiv, fiind limitat la aspecte care in mod uzual sunt analizate in cadrul inspectiei si analizei bransamentului de apa a unei proprietati imobiliare de tip comercial.

Inspecția sistemului de deversare/reciclare a apei menajere

Prezentul document consta in expunerea investigatiilor de baza asupra sistemului de deversare/reciclare a apei uzate si menajere in cazul proprietatilor imobiliare de tip comercial (excluzand proprietati industriale sau alte active comerciale cu destinatie speciala).

Trebuie avut in vedere ca prezentul document este cu titlu informativ, neangajant, cazurile de analiza si situatiile putand varia prin complexitate si varietate.

Inspectia infrastructurii privind calea de acces

Prezentul document consta in expunerea investigatiilor de baza asupra infrastructurii caii de acces in cazul proprietatilor imobiliare de tip comercial.

Trebuie avut in vedere ca prezentul document este cu titlu informativ, neangajant, cazurile de analiza si situatiile putand varia prin complexitate si varietate.

Acest document nu are caracter exhaustiv, fiind limitat la aspecte care in mod uzual sunt analizate in cadrul inspectiei si analizei infrastructurii caii de acces a unei proprietati imobiliare de tip comercial.