Evaluari Proprietati Imobiliare

Oferim prin intermediul evaluatorilor nostri autorizati, membri ANEVAR, evaluari imobiliare transparente, impartiale, clare, concise, combinand experienta in domeniul juridic, economic si administrativ. In acest mod punem la dispozitia clientilor nostri posibilitatea sa inteleaga fundamentele valorii, precum si sa-i ajutam in furnizarea celor mai concludente si importante informatii asupra proprietatii pe care o detin.

Intelegem cat este de important pentru clientii nostri promptitudinea si calitatea determinarii valorii unei proprietati (sau a unui portofoliu de proprietati), cu atat mai mult cu cat ne aflam intr-un mediu economic dinamic, permanent in schimbare.

Evaluatorii nostri va asigura increderea de care aveti nevoie pentru a fomula cele mai bune decizii economice si administrative, abordand fiecare misiune de evaluare individual, cu particularitatile sale, executand toate diligentele necesare si cea mai buna practica in cadrul procedurilor de evaluare imobiliara.

Implicandu-ne direct in relatia cu beneficiarul evaluarii intelegem mai bine obiectivul de evaluat cat si solutiile necesare pe latura de property management pe care le putem pune de asemenea la dispozitia clientului – oferind in acest mod un serviciu integral, personalizat imobiliar.

Serviciile noastre de evaluare proprietati imobiliare pot fi solicitate ori de cate ori se are in vedere:

  •  Evaluarea proprietatii pentru impozitare
  •  Divizarea si/sau fuziunea societatilor care detin active imobiliare
  •  Transferul dreptului de proprietate
  •  Evaluare pentru raportare financiara
  •  Determinarea celei mai bune utilizari
  •  Evaluare pentru asigurarea proprietatii imobiliare
  •  Proceduri de expropiere
  •  Adoptarea celor mai bune decizii strategice de dezvoltare atat a unei proprietati cat si a unei companii care detine asemenea active

Clientii nostri ne solicita serviciile de evaluare imobiliara pentru intreaga gama de imobile, precum spatii rezidentiale, comerciale, industriale, active cu destinate speciala sau aflate intr-un stadiu juridic litigios.